KINDEROPVANG EN zorg IN Alpen aan den RIjn

Alle kinderen zijn uniek en sommigen zijn speciaal. Speciaal omdat ze meer zorg nodig hebben dan andere kinderen. Het ene kind op medisch gebied, het andere kind meer pedagogisch.

Bij Kombio wordt extra zorg gerealiseerd door de inzet van (kinder)verpleegkundigen en pedagogisch medewerkers. Wij vangen kinderen in de leeftijd van 0 tot 5 jaar op in groepsverband, maar bieden ook individuele zorg. De verpleegkundigen geven uw kind de optimale zorg die het nodig heeft. In overleg met ouders wordt de individuele zorg zoveel mogelijk ingepast in het dagprogramma van de groep.

Ook is een samenwerking met de eigen fysiotherapeut of logopedist van uw kind mogelijk. Kombio is nog op zoek naar samenwerking met een logopedie- en fysiotherapiepraktijk in Alphen aan den Rijn.

Binnen Kombio wordt in contact met kinderen gewerkt vanuit het MISC-concept. Dit concept richt zich op een kwalitatieve interactie tussen het kind en zijn/haar omgeving en heeft een positief effect op de emotionele en cognitieve ontwikkeling van kinderen. Om de ontwikkeling van de kinderen optimaal te stimuleren is er een pedagoog aanwezig.

Op de groepen wordt gewerkt met een dagprogramma waarbij er gebruik wordt gemaakt van o.a. pictogrammen en ondersteunende gebaren. Zo krijgen alle kinderen, ook als (nog) niet kunnen praten, duidelijkheid over dingen die op het programma staan.

 • Opgroeien in een natuurlijke omgeving
 • Veel buiten spelen
 • Omgang met dieren
 • Elk kind heeft zijn/haar eigen mentor
 • Er wordt dagelijks gewerkt met thema’s
 • Ouders hebben contact met de leidsters via Konnect (digitaal schriftje)
 • Iedere dag vers warm eten via Moekes Maaltijd

Rondleiding aanvragen

Vaste en vertrouwde leidsters

Naar mijn idee hadden mijn kinderen niet beter terecht kunnen komen. Ik kijk terug op een fijne tijd met allemaal vaste en vertrouwde leidsters voor mijn dochters. (Kombino Zoetermeer)

Een gedreven en gepassioneerd team

Een fijne, vriendelijke, warme, laagdrempelige en hands-on kinderopvang met een gedreven en gepassioneerd team. Onze dames gaan er met veel plezier heen en ervaren Kombino als een tweede thuis. Kombino Zoetermeer)

Ga zo door!

Kombino is voor onze beide kinderen een plezierige opvang geweest, waarin persoonlijke aandacht, verzorging en ontwikkeling centraal stonden. Kombino Zoetermeer)

EEN GRATIS RONDLEIDING EN U BENT OVERTUIGD

Wilt u vrijblijvend kennismaken en ervaren hoe leuk het voor uw kind is bij Kombio Kinderopvang? Dan geven wij u graag een vrijblijvende rondleiding.

Voordelen rondleiding

 • U krijg een indruk van onze locatie
 • U kunt kennismaken met onze medewerksters
 • Al uw vragen worden persoonlijk beantwoord
 • De rondleiding is volledig gratis en vrijblijvend

 

vraag rondleiding aan

* verplichte velden